7x gezonde salades om af te vallen

salade om af te vallen

Een salade eten als diner is altijd een goed idee als je wilt afvallen. Maar is dat echt zo? Wat denk je van romige dressings, uitgebakken spekjes, teveel avocado en kaas. Denk je dat het dan nog steeds een goed idee is om een salade te eten? Tuurlijk! zo lang het maar gezonde salades om af te vallen zijn!

In de meeste diëten wordt er uitgegaan van een avondmaaltijd die niet meer dan 500 kcal bevat. Dit is ook altijd mijn uitgangspunt bij het opstellen van de salades op de website. Ik heb de lekkerste en populairste recepten voor je opgezocht die ik ooit plaatste hier op de website. Uiteraard bevatten deze allemaal 500 kcal of minder en passen dus vrijwel in elk dieet. Ik heb er 7 uitgekozen zodat je een week vooruit kan!

7x gezonde salades om af te vallen

Klik op de foto voor het volledige recept

Biefstuk en mango salade

Zomerse salade met biefstuk & mango

Salade met entrecote

Gebakken kip salade

Quinoa en kip salade

Krokante kip salade

Salade van kip met rijst en komkommer

Tonijn en Sesam salade

sesam tonijn salade

Over al deze salade zit al een dressing of genoeg smaak. Heb je zelf een salade gemaakt maar wil je een slimme dressing dan heb ik hier een paar slanke dressings op een rij gezet die je gerust over je salade kan doen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Kim

Kim

Ik ben Kim, ik hou van koken, eten, schrijven en fotograferen en wil jou laten zien dat je nog steeds lekker kan eten als je wilt afvallen

Blog
Kim van der Wel

Groente stomen, hoe lang en hoe?

Ik ben een fan van groente stomen en ik ga jou ook overtuigen waarom je voortaan ook je groente gaat stomen! Is groente stomen gezonder? Er wordt gezegd dat vitaminen en mineralen bij stomen beter bewaard blijven dan bij koken. Ook bevatten gestoomde groenten (of ander gestoomd voedsel) meer enzymen dan gekookt voedsel. En hoe

 
Lees verder »
Smoothie mango banaan meloen
Recepten
vanheerde

Smoothie mango banaan meloen

Een tijd geleden ervaarde ik wat darmproblemen. Ik zal je de details besparen maar het kwam er op neer dat ik behoefte had aan meer vezels. Om mijn lijf weer even op te schonen besloot ik maandag sap dag in te voeren. De hele dag smoothies drinken en ‘s avonds een soepje. Goed voor de

 
Lees verder »
Recepten
Kim van der Wel

Gezonde blauwe bessen cake

Gezonde blauwe bessen cake… Bestaat er zoiets als gezonde cake? Ok…uiteraard is cake niet zo gezond als worteltjes…Daar kun je een zak van op zonder dat je je lichaam of lijn schade aandoet. Hoe ‘gezond’ deze cake ook is, ik raad je niet aan om de hele cake in één keer op te eten. Of

 
Lees verder »
Scroll naar top