Contact

Contact FoodStyle

Ben je op zoek naar voedingsadvies om gezonder te eten of om af te vallen? Neem dan eens vrijblijvend contact met foodstyle op om te kijken of ik je ergens bij kan helpen. Vul het contactformulier in of mail info@foodstyle.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

FoodStyle geeft ook workshops en lezingen op het gebied van gezonde voeding en levensstijl voor zowel particulieren als bedrijven. Ook hiervoor kun je meer informatie aanvragen via het contactformulier.

Zakelijk contact

Naast persoonlijk voedingsadvies is foodstyle een foodblog waarbij recepten worden gedeeld die allemaal een gezonde en slanke draai hebben maar bovenal nog steeds erg lekker zijn. Naast recepten deel ik informatie over een gezonde levensstijl en hoe dit te integreren in je dagelijks leven.

Mocht je als bedrijf producten hebben die interessant kunnen zijn voor de lezers van FoodStyle en die binnen de doelgroep passen dan ben ik zeker geïnteresseerd om deze objectief te testen en te reviewen. Voor meer informatie hier over kan je contact opnemen via het contact formulier of info@foodstyle,nl

[contact-form to=’hello@wpzoom.com’ subject='[Foodica Contact’][contact-field label=’Naam’ type=’naam’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’vraag’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]