Foodstyle

Mijn naam is Kim van der Wel en sinds begin 2013 ben ik gecertificeerd gewichtsconsulent.

Gewichtsconsulent

Mijn passie is eten! Recepten bedenken, eten koken en vooral het eten van eten! Ondanks dit heb ik jaren een haat-liefde verhouding gehad met mijn lichaam. Door op een minder gefrustreerde manier met eten om te gaan, weten wanneer wat te eten en vooral te genieten van eten heb ik de perfecte manier gevonden mijn ideale gewicht te bereiken en vast te houden.

Juist omdat deze aanpak voor mij al jaren succesvol is wil ik graag anderen helpen dit ook te bereiken. Afvallen wordt vaak gezien als een strijd of een negatief concept, terwijl dit absoluut niet nodig is. Met een verandering van levens- en eetstijl kan je je doelen bereiken en is er nog steeds ruimte voor de dingen die je echt lekker vindt. FoodStyle is hier om jou dit te laten zien en de ervaring te delen.

Gewichtsconsulent

Gezonde foodblog

Daarnaast plaats ik wekelijks nieuwe recepten door mijzelf ontwikkeld, gekookt en geproeft. Via deze gezonde foodblog wil ik jouw inspiratie geven om elke week gezonde maar ook slanke recepten op tafel te zetten. Al mijn recepten passen binnen een foodstyle dieet en zijn onder de 500 kcal tenzij anders aangegeven.

Als je wilt afvallen met behulp van FoodStyle dan maak ik een eetschema en plan voor je wat geheel op maat is. Geen kant en klaar plan wat voor iedereen geldt maar een plan wat op jouw leven is afgesteld en wat dus voor jou makkelijk is vol te houden.

Geheel persoonlijk afgesteld met directe begeleiding – FoodStyle helpt je naar jouw ideale gewicht!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven