Tosti geitenkaas kipfilet

tosti geitenkaas kipfilet

Omdat simpel niet moeilijk hoeft te zijn, en dan hebben we het over deze tosti geitenkaas kipfilet!

Ik ben Kim en ik ben tosti fan!

Ik moet bekennen, ik ben eigenlijk al fan van geroosterd brood, gewoon met een dun laagje roomboter. Of met een plakje kaas er op, hmmmmmm soms kunnen simpele dingen zo lekker zijn! Een tosti is dus een dubbel feestje wat mij betreft, dan heb ik en dat geroosterde en die kaas! Maar een eeuwige tosti met ham en kaas wordt op een gegeven moment ook een beetje saai. Dus werd het tijd voor wat variatie. En die heb ik gevonden in deze tosti. Daarbij kunnen we deze tosti ook nog eten als we aan het lijnen zijn. Oke misschien niet elke dag maar in het weekend kan je deze zeker eens voor de lunch nemen. Door de avocado heeft hij namelijk ook nog een gezondheid voordelen.

Dus hoe maken we deze heerlijke tosti?

Tosti geitenkaas kipfilet Recept

[ingredients title=”Ingrediënten”]

  • 2 volkoren boterhammen
  • 30 gram kipfilet
  • 20 gram geitenkaas
  • 1/3 avocado in dunne plakjes

[/ingredients]

Nu gebruik ik zelf bijna nooit meer mijn tosti apparaat maar gebruik ik gewoon een koekenpan. Ik vind dat je hierdoor de lekkerste tosti’s krijgt. Je bent misschien iets langer bezig maar geloof me; daarna wil je nooit meer anders!

[directions title=”Bereidingswijze”]

  1. Besmeer hiervoor beide boterhammen licht met boter en doe die aan de buitenkant van je tosti.
  2. Verwarm een koekenpan en leg hier een boterham in met de met boter besmeerde kant aan de onderkant.
  3. Leg hier de kaas, kipfilet en plakjes avocado op
  4. Dek nu af met de tweede boterham en zorg ook hier weer dat de boterkant naar boven zit.
  5. Zet het vuur nu heel laag en laat de tosti langzaam krokant worden en zorg dat de kaas smelt.
  6. Draai nu de tosti om en doe dit ook aan de andere kant.

[/directions]

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept:

Picture of Kim

Kim

Ik ben Kim, ik hou van koken, eten, schrijven en fotograferen en wil jou laten zien dat je nog steeds lekker kan eten als je wilt afvallen

afvaltips
Blog
Kim van der Wel

10 afvaltips die echt werken!

10 afvaltips die jou op gaan helpen! Om af te vallen dien je minder kcal te eten dan dat je verbrandt. Verbrand jij dagelijks 1800 kcal dan zou het advies zijn om 500 kcal per dag minder te eten. Op die manier zou je gemiddeld een halve kilo per week kunnen afvallen en ben je

Lees verder »
recept noodles
Diner & Hapjes
Kim van der Wel

Recept noodles met gekruid gehakt

Ik houd van gerechten met een Aziatisch tintje. Toen ik laatst een Hello Fresh box uitprobeerde koos ik dan ook voor dit recept. De Hello Fresh box is een maaltijdenbox die je kunt bestellen voor een aantal personen en een aantal gerechten per week. Wanneer je kiest voor een hello fresh box krijg je standaard

Lees verder »
Blog
Kim van der Wel

Groente stomen, hoe lang en hoe?

Ik ben een fan van groente stomen en ik ga jou ook overtuigen waarom je voortaan ook je groente gaat stomen! Is groente stomen gezonder? Er wordt gezegd dat vitaminen en mineralen bij stomen beter bewaard blijven dan bij koken. Ook bevatten gestoomde groenten (of ander gestoomd voedsel) meer enzymen dan gekookt voedsel. En hoe

Lees verder »
Scroll naar boven