tosti geitenkaas kipfilet

Tosti geitenkaas kipfilet

Omdat simpel niet moeilijk hoeft te zijn, en dan hebben we het over deze tosti geitenkaas kipfilet!

Ik ben Kim en ik ben tosti fan!

Ik moet bekennen, ik ben eigenlijk al fan van geroosterd brood, gewoon met een dun laagje roomboter. Of met een plakje kaas er op, hmmmmmm soms kunnen simpele dingen zo lekker zijn! Een tosti is dus een dubbel feestje wat mij betreft, dan heb ik en dat geroosterde en die kaas! Maar een eeuwige tosti met ham en kaas wordt op een gegeven moment ook een beetje saai. Dus werd het tijd voor wat variatie. En die heb ik gevonden in deze tosti. Daarbij kunnen we deze tosti ook nog eten als we aan het lijnen zijn. Oke misschien niet elke dag maar in het weekend kan je deze zeker eens voor de lunch nemen. Door de avocado heeft hij namelijk ook nog een gezondheid voordelen.

Dus hoe maken we deze heerlijke tosti?

Tosti geitenkaas kipfilet Recept

Ingrediënten

  • 2 volkoren boterhammen
  • 30 gram kipfilet
  • 20 gram geitenkaas
  • 1/3 avocado in dunne plakjes

Nu gebruik ik zelf bijna nooit meer mijn tosti apparaat maar gebruik ik gewoon een koekenpan. Ik vind dat je hierdoor de lekkerste tosti’s krijgt. Je bent misschien iets langer bezig maar geloof me; daarna wil je nooit meer anders!

Bereidingswijze

  1. Besmeer hiervoor beide boterhammen licht met boter en doe die aan de buitenkant van je tosti.
  2. Verwarm een koekenpan en leg hier een boterham in met de met boter besmeerde kant aan de onderkant.
  3. Leg hier de kaas, kipfilet en plakjes avocado op
  4. Dek nu af met de tweede boterham en zorg ook hier weer dat de boterkant naar boven zit.
  5. Zet het vuur nu heel laag en laat de tosti langzaam krokant worden en zorg dat de kaas smelt.
  6. Draai nu de tosti om en doe dit ook aan de andere kant.

 

 

 

Laat wat leuks achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*