Smoothie mango banaan meloen

Smoothie mango banaan meloen

Een tijd geleden ervaarde ik wat darmproblemen. Ik zal je de details besparen maar het kwam er op neer dat ik behoefte had aan meer vezels. Om mijn lijf weer even op te schonen besloot ik maandag sap dag in te voeren. De hele dag smoothies drinken en ‘s avonds een soepje.

Goed voor de lijn, detoxen na het weekend en een balansdagje om de week fris te beginnen. Zo gezegd, zo gedaan. Het darmprobleem was meteen opgelost en ik raakte weer smoothie verslaafd. Toevallig had ik een mooie voorraad verse smoothies ingeslagen bij een supermarkt die een voorraadje tegen 35% korting wegdeed (dat dagje extra overleefd die smoothie en dus ik ook wel)

Inmiddels neem ik ook maar weer eens de moeite om zelf smoothies te maken, want elke dag een smoothie of 2 kopen in de supermarkt maakt voornamelijk mijn portemonnee veel slanker. De zon gaat weer schijnen en dan denk ik meteen aan geel fruit. Ik had een meloen liggen. Daarnaast lag nog een banaan lekker zacht te worden doordat ie teveel had geknuffeld met een avocado. En de vriezer bood me bevroren stukjes mango. Smoothie to die for!

Smoothie mango banaan meloen

Recipe by vanheerdeCourse: Recepten, Smoothies & Sapjes
Servings

2

servings
Prep time

5

minutes
Cooking time

5

minutes
Calories

230

kcal

Lekker frisse smoothie met zomerfruit

Ingredienten

  • 1/4 galia meloen

  • 1 kleine banaan

  • 1/4 (bevroren) mango

  • Magere melk (of kokoswater)

Bereidingswijze

  • Gooi het hele zooitje bij elkaar in de blender en mixen maar!
  • Zorg dat je lang genoeg mixt zodat er geen stukjes fruit meer op de bodem liggen die je niet door je rietje heengeslurpt krijgt

Dus omdat ik weer helemaal in smoothies ben zal ik weer wat meer ideeen gaan posten. Wil je nu alvast ideetjes opdoen kijk dan eens onder de smoothie recepten Hier heb ik al mijn favoriete verzameld voor elke smaak en elk seizoen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Kim

Kim

Ik ben Kim, ik hou van koken, eten, schrijven en fotograferen en wil jou laten zien dat je nog steeds lekker kan eten als je wilt afvallen

Blog
Kim van der Wel

Groente stomen, hoe lang en hoe?

Meteen naar het receptPrint Recept Ik ben een fan van groente stomen en ik ga jou ook overtuigen waarom je voortaan ook je groente gaat stomen! Is groente stomen gezonder? Er wordt gezegd dat vitaminen en mineralen bij stomen beter bewaard blijven dan bij koken. Ook bevatten gestoomde groenten (of ander gestoomd voedsel) meer enzymen

 
Lees verder »
Smoothie mango banaan meloen
Recepten
vanheerde

Smoothie mango banaan meloen

Meteen naar het receptPrint Recept Een tijd geleden ervaarde ik wat darmproblemen. Ik zal je de details besparen maar het kwam er op neer dat ik behoefte had aan meer vezels. Om mijn lijf weer even op te schonen besloot ik maandag sap dag in te voeren. De hele dag smoothies drinken en ‘s avonds

 
Lees verder »
Recepten
Kim van der Wel

Gezonde blauwe bessen cake

Meteen naar het receptPrint Recept Gezonde blauwe bessen cake… Bestaat er zoiets als gezonde cake? Ok…uiteraard is cake niet zo gezond als worteltjes…Daar kun je een zak van op zonder dat je je lichaam of lijn schade aandoet. Hoe ‘gezond’ deze cake ook is, ik raad je niet aan om de hele cake in één

 
Lees verder »
Scroll naar top