Laten we de week maar weer eens licht beginnen met deze pasta met biefstuk, tomaat en avocado!
Een pasta hoeft helemaal niet zwaar te zijn met een dikke roomsaus om lekker te zijn. Deze pasta bewijst dat maar weer eens. Lekker licht maar toch goed verzadigd door de gezonde vetten van de avocado.
Ik ga er verder ook geen woorden meer aan vuil maken, maak hem maar gewoon en ‘see for yourself’.
Pasta met biefstuk, tomaat en avocado recept
20 min – 1 persoon
[ingredients title=”Ingredienten”]
- 75 gram volkoren spaghetti
- 100 gram beef
- 60 gram avocado
- 1 teentje knoflook
- 4 tomaten
- 1 eetl limoensap
- verse basillicum
[/ingredients]
[directions title=”bereidingswijze”]
- Kook de spaghetti volgens de verpakking
- Snijd de beef in plakjes en bak deze mat de geperste knoflook teen aan in de koekenpan in een eetl olijfolie
- Snijd in de tussentijd de avocado en tomaat in stukjes en roer deze om met het limoensap, peper en zout
- Giet de spaghetti af en schep deze om in de pan waarin je de beef hebt gebakken.
- Verdeel de pasta over een bord en leg hier het avocado tomaat mengsel op
- Leg hier als laatste wat basilicum blaadjes op
[/directions]