mango banaan smoothie

Vakantiesferen in eigen land

Sommige smaken brengen je weer terug naar een vakantieland waar je ooit hetzelfde proefde! Ik heb ooit in Egypte (of all places) de beste mango smoothie op die ik ooit heb gedronken. Eenmaal thuis hebben meerdere mensen wilde pogingen gedaan om deze te evenaren, het feit dat het wel eens meer naar pannenkoeken beslag heeft gesmaakt dan naar mango zal ik je besparen. Eens in de zoveel tijd denk ik weer aan die smoothie en probeer ik weer een goede versie op tafel te zetten.

Ik zal eerlijk zijn; ook deze had weer niet de juiste verhouding als die ik toen heb gedronken. Maar hierdoor heb ik wel weer een andere goede versie ontdekt en wel het volgende recept; simpel maar erg lekker en zo vond ik toch nog een beetje paradijs in eigen land toen ik deze net dronk met mijn blik op de regen die neervalt vandaag.

Recept

5 minuten – 2 personen

Ingrediënten

  • 1 mango
  • 1 bevroren banaan
  • 200 ml magere melk

bereidingswijze

  1. Doe de ingredienten samen in de blender en mix goed tot alle bevroren stukjes banaan vermengd zijn. Schenk in twee glazen en garneer eventueel met munt blaadjes

 

 

Ontvang tips en recepten in je mailbox

Laat wat leuks achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*