mango banaan smoothie

Vakantiesferen in eigen land

Sommige smaken brengen je weer terug naar een vakantieland waar je ooit hetzelfde proefde! Ik heb ooit in Egypte (of all places) de beste mango smoothie op die ik ooit heb gedronken. Eenmaal thuis hebben meerdere mensen wilde pogingen gedaan om deze te evenaren, het feit dat het wel eens meer naar pannenkoeken beslag heeft gesmaakt dan naar mango zal ik je besparen. Eens in de zoveel tijd denk ik weer aan die smoothie en probeer ik weer een goede versie op tafel te zetten.

Ik zal eerlijk zijn; ook deze had weer niet de juiste verhouding als die ik toen heb gedronken. Maar hierdoor heb ik wel weer een andere goede versie ontdekt en wel het volgende recept; simpel maar erg lekker en zo vond ik toch nog een beetje paradijs in eigen land toen ik deze net dronk met mijn blik op de regen die neervalt vandaag.

Recept

5 minuten – 2 personen

[ingredients title=”Ingrediënten”]

  • 1 mango
  • 1 bevroren banaan
  • 200 ml magere melk

[/ingredients]

[directions title=”bereidingswijze”]

  1. Doe de ingredienten samen in de blender en mix goed tot alle bevroren stukjes banaan vermengd zijn. Schenk in twee glazen en garneer eventueel met munt blaadjes

[/directions]

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Kim

Kim

Ik ben Kim, ik hou van koken, eten, schrijven en fotograferen en wil jou laten zien dat je nog steeds lekker kan eten als je wilt afvallen

Blog
Kim van der Wel

Groente stomen, hoe lang en hoe?

Ik ben een fan van groente stomen en ik ga jou ook overtuigen waarom je voortaan ook je groente gaat stomen! Is groente stomen gezonder? Er wordt gezegd dat vitaminen en mineralen bij stomen beter bewaard blijven dan bij koken. Ook bevatten gestoomde groenten (of ander gestoomd voedsel) meer enzymen dan gekookt voedsel. En hoe

 
Lees verder »
Smoothie mango banaan meloen
Recepten
vanheerde

Smoothie mango banaan meloen

Een tijd geleden ervaarde ik wat darmproblemen. Ik zal je de details besparen maar het kwam er op neer dat ik behoefte had aan meer vezels. Om mijn lijf weer even op te schonen besloot ik maandag sap dag in te voeren. De hele dag smoothies drinken en ‘s avonds een soepje. Goed voor de

 
Lees verder »
Recepten
Kim van der Wel

Gezonde blauwe bessen cake

Gezonde blauwe bessen cake… Bestaat er zoiets als gezonde cake? Ok…uiteraard is cake niet zo gezond als worteltjes…Daar kun je een zak van op zonder dat je je lichaam of lijn schade aandoet. Hoe ‘gezond’ deze cake ook is, ik raad je niet aan om de hele cake in één keer op te eten. Of

 
Lees verder »
Scroll naar top