mango banaan smoothie

Vakantiesferen in eigen land

Sommige smaken brengen je weer terug naar een vakantieland waar je ooit hetzelfde proefde! Ik heb ooit in Egypte (of all places) de beste mango smoothie op die ik ooit heb gedronken. Eenmaal thuis hebben meerdere mensen wilde pogingen gedaan om deze te evenaren, het feit dat het wel eens meer naar pannenkoeken beslag heeft gesmaakt dan naar mango zal ik je besparen. Eens in de zoveel tijd denk ik weer aan die smoothie en probeer ik weer een goede versie op tafel te zetten.

Ik zal eerlijk zijn; ook deze had weer niet de juiste verhouding als die ik toen heb gedronken. Maar hierdoor heb ik wel weer een andere goede versie ontdekt en wel het volgende recept; simpel maar erg lekker en zo vond ik toch nog een beetje paradijs in eigen land toen ik deze net dronk met mijn blik op de regen die neervalt vandaag.

Recept

5 minuten – 2 personen

[ingredients title=”Ingrediënten”]

  • 1 mango
  • 1 bevroren banaan
  • 200 ml magere melk

[/ingredients]

[directions title=”bereidingswijze”]

  1. Doe de ingredienten samen in de blender en mix goed tot alle bevroren stukjes banaan vermengd zijn. Schenk in twee glazen en garneer eventueel met munt blaadjes

[/directions]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept:

Picture of Kim

Kim

Ik ben Kim, ik hou van koken, eten, schrijven en fotograferen en wil jou laten zien dat je nog steeds lekker kan eten als je wilt afvallen

afvaltips
Blog
Kim van der Wel

10 afvaltips die echt werken!

10 afvaltips die jou op gaan helpen! Om af te vallen dien je minder kcal te eten dan dat je verbrandt. Verbrand jij dagelijks 1800 kcal dan zou het advies zijn om 500 kcal per dag minder te eten. Op die manier zou je gemiddeld een halve kilo per week kunnen afvallen en ben je

Lees verder »
recept noodles
Diner & Hapjes
Kim van der Wel

Recept noodles met gekruid gehakt

Ik houd van gerechten met een Aziatisch tintje. Toen ik laatst een Hello Fresh box uitprobeerde koos ik dan ook voor dit recept. De Hello Fresh box is een maaltijdenbox die je kunt bestellen voor een aantal personen en een aantal gerechten per week. Wanneer je kiest voor een hello fresh box krijg je standaard

Lees verder »
Blog
Kim van der Wel

Groente stomen, hoe lang en hoe?

Ik ben een fan van groente stomen en ik ga jou ook overtuigen waarom je voortaan ook je groente gaat stomen! Is groente stomen gezonder? Er wordt gezegd dat vitaminen en mineralen bij stomen beter bewaard blijven dan bij koken. Ook bevatten gestoomde groenten (of ander gestoomd voedsel) meer enzymen dan gekookt voedsel. En hoe

Lees verder »
Scroll naar boven