Kaki Frambozen Smoothie
Misschien heb je ze al in supermarkt zien liggen. Kaki fruit. Kaki fruit is zoet en romig van smaak. Ik kom ze nu al twee weken op de markt tegen en zelfs mijn supermarkt heeft een kratje liggen. Mocht je niet zo snel weten waar ik het nu over heb, zo zien ze er uit:
Oh die!!! Ja die ja! Wist je dat deze ook erg lekker zijn in smoothies? Je kan hem heerlijk romig houden door de smoothie bijvoorbeeld te maken met banaan en avocado. Deze versie is wat mij betreft de perfectie balans tussen vol, romig en toch ook fris.
Recept
5 minuten – 2 personen
[ingredients title=”Ingredients”]
- 1 kaki fruit
- 1/2 peer
- 50 gram frambozen
- 2 stengels bleekselderij
- 100 ml (kokos)water
[/ingredients]
[directions title=”Directions”]
- Schil de kaki en de peer en doe deze samen met de frambozen en het kokoswater in de blender.
- Doe een stengel bleekselderij in beide glazen om te dippen in de smoothie
[/directions]