Kaki Frambozen Smoothie

Kaki Frambozen Smoothie

Misschien heb je ze al in supermarkt zien liggen. Kaki fruit. Kaki fruit is zoet en romig van smaak. Ik kom ze nu al twee weken op de markt tegen en zelfs mijn supermarkt heeft een kratje liggen. Mocht je niet zo snel weten waar ik het nu over heb, zo zien ze er uit:

kaki

Oh die!!! Ja die ja! Wist je dat deze ook erg lekker zijn in smoothies? Je kan hem heerlijk romig houden door de smoothie bijvoorbeeld te maken met banaan en avocado. Deze versie is wat mij betreft de perfectie balans tussen vol, romig en toch ook fris.

Recept

5 minuten – 2 personen

Ingredients

  • 1 kaki fruit
  • 1/2 peer
  • 50 gram frambozen
  • 2 stengels bleekselderij
  • 100 ml (kokos)water

Directions

  1. Schil de kaki en de peer en doe deze samen met de frambozen en het kokoswater in de blender.
  2. Doe een stengel bleekselderij in beide glazen om te dippen in de smoothie

 

 

Zoekwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*