Kaki Frambozen Smoothie

Kaki Frambozen Smoothie

Misschien heb je ze al in supermarkt zien liggen. Kaki fruit. Kaki fruit is zoet en romig van smaak. Ik kom ze nu al twee weken op de markt tegen en zelfs mijn supermarkt heeft een kratje liggen. Mocht je niet zo snel weten waar ik het nu over heb, zo zien ze er uit:

kaki

Oh die!!! Ja die ja! Wist je dat deze ook erg lekker zijn in smoothies? Je kan hem heerlijk romig houden door de smoothie bijvoorbeeld te maken met banaan en avocado. Deze versie is wat mij betreft de perfectie balans tussen vol, romig en toch ook fris.

Recept

5 minuten – 2 personen

[ingredients title=”Ingredients”]

  • 1 kaki fruit
  • 1/2 peer
  • 50 gram frambozen
  • 2 stengels bleekselderij
  • 100 ml (kokos)water

[/ingredients]

[directions title=”Directions”]

  1. Schil de kaki en de peer en doe deze samen met de frambozen en het kokoswater in de blender.
  2. Doe een stengel bleekselderij in beide glazen om te dippen in de smoothie

[/directions]

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Kim

Kim

Ik ben Kim, ik hou van koken, eten, schrijven en fotograferen en wil jou laten zien dat je nog steeds lekker kan eten als je wilt afvallen

Blog
Kim van der Wel

Groente stomen, hoe lang en hoe?

Ik ben een fan van groente stomen en ik ga jou ook overtuigen waarom je voortaan ook je groente gaat stomen! Is groente stomen gezonder? Er wordt gezegd dat vitaminen en mineralen bij stomen beter bewaard blijven dan bij koken. Ook bevatten gestoomde groenten (of ander gestoomd voedsel) meer enzymen dan gekookt voedsel. En hoe

 
Lees verder »
Smoothie mango banaan meloen
Recepten
vanheerde

Smoothie mango banaan meloen

Een tijd geleden ervaarde ik wat darmproblemen. Ik zal je de details besparen maar het kwam er op neer dat ik behoefte had aan meer vezels. Om mijn lijf weer even op te schonen besloot ik maandag sap dag in te voeren. De hele dag smoothies drinken en ‘s avonds een soepje. Goed voor de

 
Lees verder »
Recepten
Kim van der Wel

Gezonde blauwe bessen cake

Gezonde blauwe bessen cake… Bestaat er zoiets als gezonde cake? Ok…uiteraard is cake niet zo gezond als worteltjes…Daar kun je een zak van op zonder dat je je lichaam of lijn schade aandoet. Hoe ‘gezond’ deze cake ook is, ik raad je niet aan om de hele cake in één keer op te eten. Of

 
Lees verder »
Scroll naar top