Recept
[ingredients title=”Ingredients”]
- 1 geraspte courgette
- 150 gram bloem
- 1 groot ei
- 150 ml melk
- 50 gr geraspte kaas
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl nootmuskaat
- peper en zout
- zongedroogde tomaten
- 1 stukje brie
- 1 bosui
[/ingredients]
[directions title=”Directions”]
- Meng de geraspte courgette met de bloem, parmezaan, de kruiden, melk & het ei totdat er een compacte massa ontstaat.
- Breng op smaak met peper & zout
- Laat (olijf)olie warm worden in een grote koekenpan
- Schep een grote lepel van het courgette mengsel in de pan. Maak ze niet te dik. In een grote pan passen drie koekjes tegelijk
- Zet het vuur laag en laat de koekjes langzaam garen, zodra de bovenkant bijna droog is kan je ze omdraaien.
- Snijd in de tussentijd de zongedroogde tomaatjes, de brie en de bosui
- Beleg de koekjes hiermee zodra deze gebakken zijn en schuif ze nog enkele minuten onder de grill zodat de brie smelt.
- Garneer eventueel met wat tijm
[/directions]