Broodje avocado en ei

broodje avocado

Broodje avocado & Ei

Eerlijk gezegd kan je me geen groter plezier dan met heerlijk vers brood met allerlei verschillende soorten beleg. Het is dat ik graag de kledingmaat wil houden die ik nu heb anders zou ik zeker elke middag een half brood eten met 10 verschillende soorten beleg! Dus als ik dan zo’n heerlijk vers broodje voor mijn neus heb dan wil ik er ook echt een feestje van maken! Buiten brood heb ik nog twee favorieten; eieren en avocado! Dus wat is er beter dan deze allemaal te combineren om mijn dag goed mee te beginnen! En zie hier het resultaat! Een broodje met een mooie balans van koolhydraten, (goede) vetten en eiwitten wat goed vult en heerlijk smaakt!

broodje avocado en ei

10 minuten – 1 persoon

[ingredients title=”Ingrediënten”]

  • 1 volkoren broodje
  • 1/4 avocado
  • 1 plakje achterham
  • 1 groot ei

[/ingredients]

[directions title=”Bereidingswijze”]

  1. Roer het ei los met een scheutje melk en wat peper en zout
  2. Bak het ei in de pan als roerei of omelet
  3. Prak in de tussentijd de avocado fijn en smeer deze op het broodje
  4. Beleg met het plakje ham en vervolgens het ei

[/directions]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept:

Picture of Kim

Kim

Ik ben Kim, ik hou van koken, eten, schrijven en fotograferen en wil jou laten zien dat je nog steeds lekker kan eten als je wilt afvallen

afvaltips
Blog
Kim van der Wel

10 afvaltips die echt werken!

10 afvaltips die jou op gaan helpen! Om af te vallen dien je minder kcal te eten dan dat je verbrandt. Verbrand jij dagelijks 1800 kcal dan zou het advies zijn om 500 kcal per dag minder te eten. Op die manier zou je gemiddeld een halve kilo per week kunnen afvallen en ben je

Lees verder »
recept noodles
Diner & Hapjes
Kim van der Wel

Recept noodles met gekruid gehakt

Ik houd van gerechten met een Aziatisch tintje. Toen ik laatst een Hello Fresh box uitprobeerde koos ik dan ook voor dit recept. De Hello Fresh box is een maaltijdenbox die je kunt bestellen voor een aantal personen en een aantal gerechten per week. Wanneer je kiest voor een hello fresh box krijg je standaard

Lees verder »
Blog
Kim van der Wel

Groente stomen, hoe lang en hoe?

Ik ben een fan van groente stomen en ik ga jou ook overtuigen waarom je voortaan ook je groente gaat stomen! Is groente stomen gezonder? Er wordt gezegd dat vitaminen en mineralen bij stomen beter bewaard blijven dan bij koken. Ook bevatten gestoomde groenten (of ander gestoomd voedsel) meer enzymen dan gekookt voedsel. En hoe

Lees verder »
Scroll naar boven