broodje avocado

Broodje avocado en ei

Broodje avocado & Ei

Eerlijk gezegd kan je me geen groter plezier dan met heerlijk vers brood met allerlei verschillende soorten beleg. Het is dat ik graag de kledingmaat wil houden die ik nu heb anders zou ik zeker elke middag een half brood eten met 10 verschillende soorten beleg! Dus als ik dan zo’n heerlijk vers broodje voor mijn neus heb dan wil ik er ook echt een feestje van maken! Buiten brood heb ik nog twee favorieten; eieren en avocado! Dus wat is er beter dan deze allemaal te combineren om mijn dag goed mee te beginnen! En zie hier het resultaat! Een broodje met een mooie balans van koolhydraten, (goede) vetten en eiwitten wat goed vult en heerlijk smaakt!

broodje avocado en ei

10 minuten – 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 volkoren broodje
  • 1/4 avocado
  • 1 plakje achterham
  • 1 groot ei

Bereidingswijze

  1. Roer het ei los met een scheutje melk en wat peper en zout
  2. Bak het ei in de pan als roerei of omelet
  3. Prak in de tussentijd de avocado fijn en smeer deze op het broodje
  4. Beleg met het plakje ham en vervolgens het ei

 

 

Ontvang tips en recepten in je mailbox

Laat wat leuks achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*