Als je de basis van je quiche recept hebt gevonden dan kan je bijna elke groente erin doen die je lekker vindt. Het is ook een mooie manier om van de restjes in je koelkast af te komen.
Recept
50 minuten – 4 personen
[ingredients title=”Ingrediënten”]
- 100 gram bladerdeeg
- 100 ml creme fraiche
- 2 eieren
- 75 gram broccoli
- 75 gram tomaten
- 1 rode ui
- 50 gram roodschimmel kaas
[/ingredients]
[directions title=”Bereidingswijze”]
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Meng in een kom de crème fraîche en de eieren en breng op smaak met zout en peper
- Vet een normale maat bakvorm in en bekleed deze met het bladerdeeg
- Kook de broccoli een paar minuutjes voordat je deze in de quiche verwerkt
- Vul de quiche met de in stukjes gesneden groente
- Vul de quiche met het crème fraîche mengsel en beleg hem met de kaas
- Zet de quiche ongeveer 35 minuten in de oven
[/directions]