Groene smoothie rucola avocado

Ik ben niet zo’n stoere groene smoothie drinker. Ik ben echt dol op smoothies. Begrijp me niet verkeerd. Maar als het te heftig wordt dan haak ik af. Voor mij geen stengels bleekselderij, boerenkool en harde rauwe groente. Deze groene smoothie rucola avocado past dan wel weer helemaal in mijn straatje!

Doe maar gewoon normaal dan doe je gek genoeg, zeker met die groene drankjes. Maar ja ik vind het wel weer heel hip staan zo’n groen monster. Lekker gezond enzo. Dus ik zoek naar groene smoothies die weliswaar groen en gezond zijn maar dan wel met een gezellig smaakje. Ik wil niet het idee hebben dat ik hap uit de moestuin heb genomen maar een zoetig fruitsmaakje gaat er altijd wel in. En zo dus ook deze groene smoothie!

Groene smoothie rucola avocado recept

5 minuten – 2 personen

Ingrediënten

  • 1 rijpe peer
  • 1/2 avocado
  • handje rucola
  • 1/4 komkommer
  • 100 ml kokoswater

Bereidingswijze

  1. Schil de avocado, peer en (indien gewenst) de komkommer. Doe deze samen met de rucola en het kokoswater in de blender.

Oh en dat blaadje munt wat daar op het hoekje hangt? Dat deed hem vooral leuk op de foto maar gaf er ook nog wel een fris smaakje aan. Moet je wel van munt houden natuurlijk… Ook zin in smoothies gekregen? Hier vind je nog veel meer smoothie recepten

 

 

 

Ontvang tips en recepten in je mailbox

Laat wat leuks achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*