Groene smoothie rucola avocado

Ik ben niet zo’n stoere groene smoothie drinker. Ik ben echt dol op smoothies. Begrijp me niet verkeerd. Maar als het te heftig wordt dan haak ik af. Voor mij geen stengels bleekselderij, boerenkool en harde rauwe groente. Deze groene smoothie rucola avocado past dan wel weer helemaal in mijn straatje!

Doe maar gewoon normaal dan doe je gek genoeg, zeker met die groene drankjes. Maar ja ik vind het wel weer heel hip staan zo’n groen monster. Lekker gezond enzo. Dus ik zoek naar groene smoothies die weliswaar groen en gezond zijn maar dan wel met een gezellig smaakje. Ik wil niet het idee hebben dat ik hap uit de moestuin heb genomen maar een zoetig fruitsmaakje gaat er altijd wel in. En zo dus ook deze groene smoothie!

Groene smoothie rucola avocado recept

5 minuten – 2 personen

[ingredients title=”Ingrediënten”]

  • 1 rijpe peer
  • 1/2 avocado
  • handje rucola
  • 1/4 komkommer
  • 100 ml kokoswater

[/ingredients]

[directions title=”Bereidingswijze”]

  1. Schil de avocado, peer en (indien gewenst) de komkommer. Doe deze samen met de rucola en het kokoswater in de blender.

[/directions]

Oh en dat blaadje munt wat daar op het hoekje hangt? Dat deed hem vooral leuk op de foto maar gaf er ook nog wel een fris smaakje aan. Moet je wel van munt houden natuurlijk… Ook zin in smoothies gekregen? Hier vind je nog veel meer smoothie recepten

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Kim

Kim

Ik ben Kim, ik hou van koken, eten, schrijven en fotograferen en wil jou laten zien dat je nog steeds lekker kan eten als je wilt afvallen

Blog
Kim van der Wel

Groente stomen, hoe lang en hoe?

Ik ben een fan van groente stomen en ik ga jou ook overtuigen waarom je voortaan ook je groente gaat stomen! Is groente stomen gezonder? Er wordt gezegd dat vitaminen en mineralen bij stomen beter bewaard blijven dan bij koken. Ook bevatten gestoomde groenten (of ander gestoomd voedsel) meer enzymen dan gekookt voedsel. En hoe

 
Lees verder »
Smoothie mango banaan meloen
Recepten
vanheerde

Smoothie mango banaan meloen

Een tijd geleden ervaarde ik wat darmproblemen. Ik zal je de details besparen maar het kwam er op neer dat ik behoefte had aan meer vezels. Om mijn lijf weer even op te schonen besloot ik maandag sap dag in te voeren. De hele dag smoothies drinken en ‘s avonds een soepje. Goed voor de

 
Lees verder »
Recepten
Kim van der Wel

Gezonde blauwe bessen cake

Gezonde blauwe bessen cake… Bestaat er zoiets als gezonde cake? Ok…uiteraard is cake niet zo gezond als worteltjes…Daar kun je een zak van op zonder dat je je lichaam of lijn schade aandoet. Hoe ‘gezond’ deze cake ook is, ik raad je niet aan om de hele cake in één keer op te eten. Of

 
Lees verder »
Scroll naar top