Groene smoothie rucola avocado

Ik ben niet zo’n stoere groene smoothie drinker. Ik ben echt dol op smoothies. Begrijp me niet verkeerd. Maar als het te heftig wordt dan haak ik af. Voor mij geen stengels bleekselderij, boerenkool en harde rauwe groente. Deze groene smoothie rucola avocado past dan wel weer helemaal in mijn straatje!

Doe maar gewoon normaal dan doe je gek genoeg, zeker met die groene drankjes. Maar ja ik vind het wel weer heel hip staan zo’n groen monster. Lekker gezond enzo. Dus ik zoek naar groene smoothies die weliswaar groen en gezond zijn maar dan wel met een gezellig smaakje. Ik wil niet het idee hebben dat ik hap uit de moestuin heb genomen maar een zoetig fruitsmaakje gaat er altijd wel in. En zo dus ook deze groene smoothie!

Groene smoothie rucola avocado recept

5 minuten – 2 personen

[ingredients title=”Ingrediënten”]

  • 1 rijpe peer
  • 1/2 avocado
  • handje rucola
  • 1/4 komkommer
  • 100 ml kokoswater

[/ingredients]

[directions title=”Bereidingswijze”]

  1. Schil de avocado, peer en (indien gewenst) de komkommer. Doe deze samen met de rucola en het kokoswater in de blender.

[/directions]

Oh en dat blaadje munt wat daar op het hoekje hangt? Dat deed hem vooral leuk op de foto maar gaf er ook nog wel een fris smaakje aan. Moet je wel van munt houden natuurlijk… Ook zin in smoothies gekregen? Hier vind je nog veel meer smoothie recepten

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept:

Picture of Kim

Kim

Ik ben Kim, ik hou van koken, eten, schrijven en fotograferen en wil jou laten zien dat je nog steeds lekker kan eten als je wilt afvallen

afvaltips
Blog
Kim van der Wel

10 afvaltips die echt werken!

10 afvaltips die jou op gaan helpen! Om af te vallen dien je minder kcal te eten dan dat je verbrandt. Verbrand jij dagelijks 1800 kcal dan zou het advies zijn om 500 kcal per dag minder te eten. Op die manier zou je gemiddeld een halve kilo per week kunnen afvallen en ben je

Lees verder »
recept noodles
Diner & Hapjes
Kim van der Wel

Recept noodles met gekruid gehakt

Ik houd van gerechten met een Aziatisch tintje. Toen ik laatst een Hello Fresh box uitprobeerde koos ik dan ook voor dit recept. De Hello Fresh box is een maaltijdenbox die je kunt bestellen voor een aantal personen en een aantal gerechten per week. Wanneer je kiest voor een hello fresh box krijg je standaard

Lees verder »
Blog
Kim van der Wel

Groente stomen, hoe lang en hoe?

Ik ben een fan van groente stomen en ik ga jou ook overtuigen waarom je voortaan ook je groente gaat stomen! Is groente stomen gezonder? Er wordt gezegd dat vitaminen en mineralen bij stomen beter bewaard blijven dan bij koken. Ook bevatten gestoomde groenten (of ander gestoomd voedsel) meer enzymen dan gekookt voedsel. En hoe

Lees verder »
Scroll naar boven