Blauwe Bes Banaan Smoothie

Blauwe Bes Banaan Smoothie

Omdat ik nogal een smoothie liefhebber ben krijg ik vaak de vraag welke blender ik gebruik. Vroeger had ik een hele grote maar dat was een ramp als ik die elke keer moest afwassen (hij nam namelijk teveel ruimte in in de vaatwasser!). Van een vriendin kreeg ik 2 jaar geleden deze blender voor mijn verjaardag en tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds enthousiast! Je kunt een smoothie maken, dopje er op uit draaien en deze later opdrinken vanuit de beker. Omdat er meerdere bekers bij zitten kun je er ook meer maken en makkelijk bewaren! Wat mij betreft een aanrader!

De volgende smoothie heb ik hier uiteraard ook mee gemaakt!

Meestal houd ik mijn smoothies wat luchtiger door water of kokoswater te gebruiken. Gister had ik echter trek in een ‘stevigere’ smoothie. Ik had een stuk hardgelopen en zowel mijn koolhydraten als mijn eiwitten konden wel wat aanvulling gebruiken. Ik had blauwe bessen op de markt gekocht in een groot aantal waarvan ik de helft had ingevroren waardoor ik tot deze blauwe bes banaan smoothie kwam

Vooral op warme dagen vind ik het lekkerder als mijn smoothie extra koud is. Door de bessen (of de banaan) in te vriezen krijg je een verkoelend en bijna een milkshake effect. Ik koos voor een banaan voor de koolhydraten en kwark voor de eiwitten. Nog een muntblaadje er doorheen voor de verfrissing en ik had een heerlijke smoothie! Je kunt hier met gemak twee glazen uithalen. Ik heb hem dit keer gewoon lekker helemaal zelf opgedronken, vond dat ik dat wel verdiend had!

Blauwe Bes Banaan Smoothie recept

5 minuten – 1 persoon

Ingrediënten

  • 2 handjes (bevroren) bessen
  • 1 banaan
  • 3 eetl magere kwark
  • 1 eetl honing

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten in de blender
  2. mix totdat er een gladde smoothie ontstaat

 

1 bericht

  1. Pingback: SMOOTHIE WEER: 9 DIY SMOOTHIE RECEPTEN – FoodExplore

Laat wat leuks achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*