Appel Kaneel Smoothie

Appeltaart Smoothie

Ik heb altijd wel appels in huis. Het gekke is dat ik ze bijna nooit zo eet terwijl het een prima en makkelijk tussendoortje is. Ik doe ze vaak in de havermout of ik bak er appeltaartjes of koekjes mee en ik verwerk ze in smoothies. Soms als extra stukje fruit en zoals in dit geval in de hoofdrol!
Deze smoothie geeft je nog het meest een appeltaart smaak maar dan in de vorm van een drankje? Lekker? echt wel! En meteen weer een variatie er bij als er nog wat appels op de fruitschaal zijn blijven liggen!

Recept

5 minuten – 1 persoon

Ingredients

  • 1 appel
  • 1 tl kaneel
  • 200 ml amandelmelk

Directions

  1. Mix de appel met de amandelmelk in de blender totdat er een gladde smoothie ontstaat
  2. Schenk de smoothie in een glas en voeg de kaneel toe, schep deze door de smoothie

 

Ontvang tips en recepten in je mailbox

Laat wat leuks achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*