Aardbei Banaan Smoothie

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=29136&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fmagic-bullet-11-delig-blender-zilver%2F9200000104554094%2F&name=Magic%20Bullet%20-%2011-delig%20-%20Blender%20-%20Zilver

Aardbei Banaan Smoothie

Het seizoen is het er weer voor: Aardbeien! Ik haal ze op het moment bij mijn plaatselijke groenteboer waar ze best redelijk geprijsd zijn en zo heerlijk smaken dat ik het niet kan laten om iedere keer als ik langsloop een bakje mee te nemen. Omdat ze zo lekker zijn op het moment vind ik het eigenlijk zonde om ze ergens in te verwerken waar ze eventueel overstemd zouden worden door andere smaken.

De reden dat deze smoothie simpel is is dus niet omdat ik me er makkelijk vanaf wilde brengen maar omdat ik de smaak van de aardbeien het beste tot zijn recht wilde laten komen. Ik heb er geen zoetstof meer bij gedaan omdat ze al lekker zoet van zichzelf zijn. Heb je iets minder zoete aardbeien dan is een beetje honing altijd een lekkere toevoeging

Recept

5 minuten – 1 persoon

[ingredients title=”Ingrediënten”]

  • 1/2 banaan
  • 5 grote aardbeien
  • 200 ml halfvolle melk
  • eventueel wat honing

[/ingredients]

[directions title=”bereidinswijze”]

  1. Mix het fruit en de melk tot een gladde smoothie in de blender of keukenmachine
  2. Voeg eventueel wat honing toe naar smaak

[/directions]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept:

Picture of Kim

Kim

Ik ben Kim, ik hou van koken, eten, schrijven en fotograferen en wil jou laten zien dat je nog steeds lekker kan eten als je wilt afvallen

afvaltips
Blog
Kim van der Wel

10 afvaltips die echt werken!

10 afvaltips die jou op gaan helpen! Om af te vallen dien je minder kcal te eten dan dat je verbrandt. Verbrand jij dagelijks 1800 kcal dan zou het advies zijn om 500 kcal per dag minder te eten. Op die manier zou je gemiddeld een halve kilo per week kunnen afvallen en ben je

Lees verder »
recept noodles
Diner & Hapjes
Kim van der Wel

Recept noodles met gekruid gehakt

Ik houd van gerechten met een Aziatisch tintje. Toen ik laatst een Hello Fresh box uitprobeerde koos ik dan ook voor dit recept. De Hello Fresh box is een maaltijdenbox die je kunt bestellen voor een aantal personen en een aantal gerechten per week. Wanneer je kiest voor een hello fresh box krijg je standaard

Lees verder »
Blog
Kim van der Wel

Groente stomen, hoe lang en hoe?

Ik ben een fan van groente stomen en ik ga jou ook overtuigen waarom je voortaan ook je groente gaat stomen! Is groente stomen gezonder? Er wordt gezegd dat vitaminen en mineralen bij stomen beter bewaard blijven dan bij koken. Ook bevatten gestoomde groenten (of ander gestoomd voedsel) meer enzymen dan gekookt voedsel. En hoe

Lees verder »
Scroll naar boven