Aanbod

Losse of eenmalige consulten

Je kunt kiezen voor enkele losse consulten als je slechts op weg geholpen wilt worden of voor een eenmalig uitgebreid voedingsadvies om te kijken waar je aanpassingen kunt maken om je levensstijl gezonder te maken.

Naast de losse consulten zijn er ook voordeelpakketten welke vaak gecombineerd zijn met het full service pakket. Deze zijn zeker te adviseren als je meer wilt afvallen en daarbij begeleiding zoekt.

Intake gesprek € 55,-

€ 20,- retour bij afname ‘final step’ of ‘next level’ pakket

50 minuten

Los consult € 66,-

60 minuten

Eenmalig voedingsadvies + plan van aanpak € 99,-

60 minuten contact per mail, skype, telefoon of op afspraak

Volledige lichaams- en voedingsanalyse + plan van aanpak

FoodStyle ‘The Final Step’ € 325,-

5 consulten van 50 minuten + full service pakket

FoodStyle ‘The Next Level’ € 610,-

10 consulten van 50 minuten + full service pakket

FoodStyle ‘Baby Love’ € 180,-

3 consulten van 60 minuten

tussentijdse begeleiding

opvolgconsult na bevalling

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW en geldig t/m 31 juli 2017. Bedragen dienen contant afgerekend te worden bij het consult of vooraf overgemaakt te worden. De pakketprijzen kunnen eventueel in termijnen betaald worden indien vooraf aangegeven.
Binnen een straal van 10 km van het vestigingsadres in Rotterdam worden er geen extra benzine kosten berekend voor de consulten. Buiten de straal van 10 km geldt een kilometervergoeding van 0,38 cent per km. Indien er parkeerkosten gemaakt moeten worden worden deze ten alle tijden doorberekend.
Heb je bepaalde wensen en vind je hier niet het pakket waarvan je denkt dat het bij je past dan stellen we een pakket op, speciaal op maat voor jou.